Meillä huolehditaan työntekijöistäkin!

Etsimme kasvavaan tiimiimme uusia työkavereita. Katso alta avoimet paikkamme, ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään!

KESÄTYÖT

Kesätyöntekijöitä etsitään Lappeenrannan toimipisteisiin, Hyvinkäälle ja Taavettiin.

Tiedustelut Lappeenranta ja Taavetti: Jaana Sarkima p. 050 555 5417, vapaamuotoiset hakemukset jaana.sarkima@oljamikoti.fi.

Hyvinkää: Jenny Jääskeläinen p. 044 744 8001, vapaamuotoiset hakemukset jenny.jaaskelainen@oljamikoti.fi.

HYVINKÄÄ

Haemme heti alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen lähihoitajaa mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön Hyvinkäälle. Lisäksi etsimme useampia lähihoitajia kesätöihin 1.6. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hyvinkään Kylä-Katila on Oljamikodin toisiksi vanhin yksikkö, joka juhlii tänä vuonna 30-vuotissynttäreitään. Kylä-Katilan lisäksi toimipisteitä on Etelä-Karjalassa 6 yksikköä.

Lue lisää avoimesta työpaikasta täältä

Hae jo tänään! Tiedustelut Jenny Jääskeläinen p. 044 744 8001, vapaamuotoiset hakemukset jenny.jaaskelainen@oljamikoti.fi


Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Meillä on hyvä ja kannustava työyhteisö, sekä aikaa kohdata asiakkaat ja vastata heidän tarpeisiinsa.

Työssäsi voit käyttää omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi työvälineenä. Meillä työntekijöistäkin pidetään huolta!

Meillä työntekijät nauttivat lukuisista työsuhde-eduista mm. vapaa-ajan laaja tapaturmavakuutus, kattava työterveyshuolto, kuntosali- ja ryhmäliikuntakortti, e-passi, sisäiset koulutuspäivät, kehittämispäivät jne. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja työssä viihtyminen on meille sydämen asia.