Ajankohtaista

Älä jää paitsioon, kevään 2024 Ensiapukoulutukset varataan nyt!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Kevään 2024 koulutuksia voi tiedustella.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt yrityksille.

Kaikki EA-koulutusasiat numerosta: 050 555 18 84 tai sähköpostitse osoitteeseen ea.koulutus@oljamikoti.fi

Ensiapukoulutus

Oljamikoti Oy tarjoaa Suomen Punaisen Ristin sertifioituja ensiapukursseja ammattitaitoisten kouluttajien järjestäminä. Kouluttajina toimii kaksi sairaanhoitaja AMK-koulutuksen omaavaa SPR:n ensiavun ja terveystiedon kouluttajaa (ETK). Lisäksi kouluttajilla on vankka hoitoalan työkokemus.

Ensiapukurssit

Tarjoamme kursseja yrityksille, erilaisille ryhmille ja yksityishenkilöille.

Suomen Punaisen Ristin sertifioiduista kursseista tarjoamme hätäensiapu kurssia (4-8h), EA1- ja EA2-kursseja. SPR:n kursseilta saa joko mobiilitodistuksen käydystä kurssista ja halutessa myös fyysisen kortin.

Lisäksi tarjoamme räätälöityjä kursseja, joiden sisältöön ja aiheisiin voi vaikuttaa yrityksen tarpeiden mukaan. Kurssit ovat kestoltaan yhden päivän 4-8 tunnin kursseja tai kahden päivän kurssi.

Tarjoamiltamme räätälöidyiltä kursseilta ei saa SPR:n todistusta. Kursseilta saa osallistumistodistuksen.

Ensiapukoulutus voidaan järjestää yrityksemme omissa tiloissa Lappeenrannan ydinkeskustassa (Valtakatu 48). Halutessasi tulemme myös yrityksesi tiloihin kouluttamaan. Koulutuksemme sisältävät harjoitukset, simulaattorit ja harjoitusvälineet.

KELA-korvaus ensiapukursseista

Hankkiessasi ensiapukoulutuksia voit olla oikeutettu KELA-korvaukseen. Ensiapukoulutukset kuuluvat ennaltaehkäisevään työterveyshuoltoon.

Työnantaja saa korvausta tarpeellisista ja kohtuullisista työterveyshuollon ja sairaanhoidon kustannuksista.

Edellytyksenä on, että yrityksellä on työterveyshuolto järjestettynä ja toimintasuunnitelma on voimassa. Ensiapukoulutusten osalta kouluttajan tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on ensiapukouluttajan lisäkoulutus.

Työnantaja hakee korvausta kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Korvaus on enimmillään 60%, kuitenkin vuotuisen enimmäismäärän puitteissa ja KELA:n tekemän päätöksen mukaan.

Koulutettavien matkakulut ja tilakulut ovat myös korvauskelpoisia.

Korvauksen saamiseksi ei edellytetä SPR:n sertifioitua koulutusta eli korvausta voi saada myös tarjoamistamme räätälöidyistä kursseista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Myynti ja tiedustelut:

p. 050 555 18 84

ea.koulutus@oljamikoti.fi

Koulutuksista vastaa